Er det muligt kun at se poster fra én konto?

App

Det kan du under Overblik-siden. Tryk på 'Konti' og vælg den konto du ønsker at se poster fra. Her kommer du så ind på en side med poster fra denne ene konto.

Web

Når du er logget ind på “Mine Spiir” kan du klikke på fanen “Konti” og få en oversigt over alle de konti, der er indlæst på din Spiir-profil. På oversigten kan du klikke på kontonavnet, og du vil blive sendt til “Poster” siden som nu har et filter på den konto, du klikkede på.