Kan jeg splitte en post?

Har du poster, hvor beløbene hører til forskellige kategorier? Så kan du splitte en post ved at vælge den specifikke post, klike på den blå rediger-knap og vælge funktionen ‘Split’. Herefter trykker du på ‘Tilføj linje’, skriver det beløb, du vil hægte en anden kategori på, og vælger kategori.

I Spiir kan du splitte enkelte poster, hvis du har lyst til det. Når du har splittet en post så holder Spiir styr på, at disse poster hænger sammen. På den måde kan du altid lave om i opdelingen efter behov.

Har du fx handlet i Bilka og købt både dagligvarer og tv, så kan du opdele posten fra Bilka i flere underposter med hver deres beløb og kategori.