Hvordan tilføjer jeg Danske Bank?

For at hente poster automatisk fra Danske Bank skal du være tilmeldt deres mobilbank og have en servicekode.

Når det er gjort, kan du vælge Danske Bank i Spiir og logge på med dit CPR-nummer som brugernavn og din servicekode som pinkode. Med denne adgang henter Spiir automatisk dine poster for dig fremover.
Vi har lavet en guide, der viser, hvordan du opretter en servicekode hos Danske Bank.

Du opretter/ændrer din servicekode således:

1

Log på Danske Banks netbank

2

Tryk på menuen "Mobile tjenester", og vælg undermenuen "Se eller skift servicekode"

3

Tryk på "Skift servicekode"

4

Indtast ny servicekode i feltet og tryk på "Ok"

Nu har du oprettet din servicekode og er klar til at komme i gang med vores app. Sammen med dit CPR-nummer kan du nu bruge din servicekode til at hente poster fra Danske Bank automatisk til Spiir.

Har du vanskeligheder med oprettelsen af mobilbank/servicekode henviser vi til Danske Banks hjemmeside eller at du kontakter os.