Hvordan tilføjer jeg Nykredit?

For at hente poster automatisk fra Nykredit skal du sikre dig, at du har aktiveret mobilbank i deres netbank.

Når det er gjort, kan du vælge Nykredit i Spiir og logge på med dit CPR-nummer som brugernavn og mobilbank-pinkode som kode. Med denne adgang henter Spiir på dine vegne poster automatisk fremover.

Tilføj Nykredit konti i Spiir

1
Vælg Nykredit i Spiir-appen.
2
Indtast dit CPR-nummer/brugernummer og din 4-cifret pinkode

3
Spiir vil nu automatiske hente dine konti og poster for dig

Tilmeld Nykredit mobilbank

Du skal aktivere mobilbank i din netbank før du kan tilføje Nykredit i Spiir.

1
Log på Nykredits netbank
2
Vælg "Min Mobilbank" under menupunktet

3
Følg bankens vejledning for at oprette en pinkode.

Indtast den nye pinkode i Spiir og du er klar. Når det er gjort kan du vælge hvilke af dine konti du vil have med i Spiir.