Hvordan tilføjer jeg Nykredit?

For at hente poster automatisk fra Nykredit skal du sikre dig, at du har aktiveret mobilbank i deres netbank.

Når det er gjort, kan du vælge Nykredit i Spiir og logge på med dit CPR-nummer som brugernavn og mobilbank-pinkode som kode. Med denne adgang henter Spiir på dine vegne poster automatisk fremover.

Vær opmærksom på:

• Vi arbejder på at implementere nye bank-integrationer, som følge af EU direktivet PSD2 (Payment Service Directive II). Det betyder, at du skal logge på din bank igen for at beholde en aktiv forbindelse mellem din bank og Spiir. Du vil også kunne opleve, at du fremover skal logge ind på en anden måde end du plejer. Vi beklager besværet. Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du har spørgsmål 😊

Tilføj Nykredit konti i Spiir

1
Vælg Nykredit i Spiir-appen.
2
Indtast dit CPR-nummer/brugernummer og din 4-cifret pinkode

3
Spiir vil nu automatiske hente dine konti og poster for dig

Tilmeld Nykredit mobilbank

Du skal aktivere mobilbank i din netbank før du kan tilføje Nykredit i Spiir.

1
Log på Nykredits netbank
2
Vælg "Min Mobilbank" under menupunktet

3
Følg bankens vejledning for at oprette en pinkode.

Indtast den nye pinkode i Spiir og du er klar. Når det er gjort kan du vælge hvilke af dine konti du vil have med i Spiir.