Hvordan tilføjer jeg Djurslands Bank?

For at hente poster automatisk fra dine konti skal du sikre dig, at du har aktiveret mobilbank i din netbank. Når det er gjort, så kan du vælge banken i Spiir og logge på via Spiir med CPR-nr som brugernavn og mobilbank-pinkode som kode. Med denne adgang henter Spiir på dine vegne poster automatisk fremover.

Sådan gør du:

1. Log på netbank
  2. Vælg menupunktet “MobilBank”
  3. Tryk på “Meld mig til”
  4. Efter tilmeldingen får du vist den mobilkode, som du skal bruge

Pinkoden kan du bruge sammen med dit CPR-nr i Spiir til at hente poster fra banken automatisk.

Hvis du har vanskeligheder med få tilføjet banken kan du kontakte os i support.