Hvordan tilføjer jeg Nordjyske Bank?

For at hente poster automatisk fra dine konti skal du sikre dig, at du har aktiveret mobilbank i din netbank.

Når det er gjort, kan du vælge banken i Spiir og logge på med dit CPR-nummer som brugernavn og din mobilbank-pinkode som kode. Med denne adgang henter Spiir på dine vegne poster automatisk fremover.

Sådan tilmelder du dig mobilbank:

1. Log på netbank
  2. Vælg “Tandhjulet”
  3. Vælg “Aftaler og mobil”
  4. Vælg “Mobilbank”
  5. Følg bankens vejledning for at oprette mobilbank og pinkode
Pinkoden skal du bruge sammen med dit CPR-nummer i Spiir for at hente poster fra banken automatisk.

Hvis du har vanskeligheder med få tilføjet din bank kan du altid kontakte os i support 😊