Hvordan tilføjer jeg Sydbank?

For at hente poster automatisk fra dine konti skal du sikre dig, at du har aktiveret mobilbank i din netbank.

Når det er gjort, kan du vælge banken i Spiir og logge på via Spiir med dit CPR-nummer som brugernavn og mobilbank-pinkode som kode. Med denne adgang henter Spiir på dine vegne poster automatisk fremover.

Sådan tilmelder du dig mobilbank:

1. Log på Sydbanks Netbank
  2. Vælg “Tandhjulet”
  3. Vælg “Aftaler og mobil”
  4. Vælg “Mobilbank”
  5. Følg bankens vejledning for oprette en pinkode
Pinkoden skal du bruge sammen med dit CPR-nummer i Spiir for at hente poster fra banken automatisk.

Vær opmærksom på:

• Vi arbejder på at implementere nye bank-integrationer, som følge af EU direktivet PSD2 (Payment Service Directive II). Det betyder, at du skal logge på din bank igen for at beholde en aktiv forbindelse mellem din bank og Spiir. Du vil også kunne opleve, at du fremover skal logge ind på en anden måde end du plejer. Vi beklager besværet. Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du har spørgsmål 😊

Hvis du har vanskeligheder med at få tilføjet din bank kan du altid kontakte os i support 😊