Hvordan tilføjer jeg Alm. Brand Bank?

For at hente poster automatisk fra dine konti skal du sikre dig, at du har aktiveret mobilbank i din netbank. Når det er gjort, så kan du vælge banken i Spiir og logge på via Spiir med CPR-nr som brugernavn og mobilbank-pinkode som kode. Med denne adgang henter   Spiir på dine vegne poster automatisk fremover.

Sådan gør du:

  1. Log på netbanken
  2. Klik på "Indstillinger" i øverste højre hjørne 
  3. Vælg "Aftaler og mobil"
  4. Vælg "Mobilbank"
  5. Klik på "Tilmeld dig Alm. Brand Mobilbank"
  6. Følg bankens vejledning
Pinkoden kan du bruge sammen med dit CPR-nr i Spiir til at hente poster fra banken automatisk.

Hvis du har vanskeligheder med få tilføjet banken kan du kontakte os i support 😊

Stadig brug for hjælp? Kontakt os Kontakt os