Hvordan tilføjer jeg Arbejdernes Landsbank?

For at hente poster automatisk fra din bank skal du aktivere din mobilbank og anvende dit CPR-nummer som brugernavn og mobilbank-pinkode som kode.

Med denne adgang henter Spiir på dine vegne automatisk poster fremover. Inden du kan aktivere din mobilbank hos Arbejdernes Landsbank skal du først oprette en pinkode i deres netbank.

Sådan opretter du en pinkode hos Arbejdernes Landsbank:

1
Log på netbank med NemId
2
Vælg menupunktet "Mobile tjenester"
3
Tryk på "Skifte pinkode"
4
Indtast ny pinkode og tryk "Næste"
5
Underskriv med dit Nem-ID og tryk "Godkend"

Nu har du oprettet/ændret din pinkode. Den skal du bruge sammen med dit CPR-nummer i Spiir til at hente poster fra Arbejdernes Landsbank automatisk.

Vær opmærksom på:

• Vi arbejder på at implementere nye bank-integrationer, som følge af EU direktivet PSD2 (Payment Service Directive II). Det betyder, at du skal logge på din bank igen for at beholde en aktiv forbindelse mellem din bank og Spiir. Du vil også kunne opleve, at du fremover skal logge ind på en anden måde end du plejer. Vi beklager besværet. Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du har spørgsmål 😊

Hvis du har vanskeligheder med at få tilføjet banken kan du altid kontakte os i support 😊