Hvordan tilføjer jeg Arbejdernes Landsbank?

For at hente poster automatisk fra din bank skal du aktivere din mobilbank og anvende dit CPR-nummer som brugernavn og mobilbank-pinkode som kode.

Med denne adgang henter Spiir på dine vegne automatisk poster fremover. Inden du kan aktivere din mobilbank hos Arbejdernes Landsbank skal du først oprette en pinkode i deres netbank.

Sådan opretter du en pinkode hos Arbejdernes Landsbank:

1
Log på netbank med NemId
2
Vælg menupunktet "Mobile tjenester"
3
Tryk på "Skifte pinkode"
4
Indtast ny pinkode og tryk "Næste"
5
Underskriv med dit Nem-ID og tryk "Godkend"

Nu har du oprettet/ændret din pinkode. Den skal du bruge sammen med dit CPR-nummer i Spiir til at hente poster fra Arbejdernes Landsbank automatisk.