Hvordan tilføjer jeg Coop Bank?

Ny integration med Coop Bank: Vi har for nyligt skiftet til en ny integration med Coop Bank som følge af EU direktivet PSD2. Derfor vil du opleve at blive bedt om at logge på Coop Bank igen, via NemID, i Spiir. Se 'Hvad er PSD2?' for mere info.

Kendte problemer:
  • Ingen adgang til 'Mastercard' konti - vi er i dialog med Coop Bank om en løsning
  • Den nye integration virker kun i Spiirs mobilapp, ikke på web-versionen. Vi arbejder på en løsning
(opdateret 12. marts 2020)

For at hente poster automatisk fra dine konti, skal du vælge banken i Spiir og logge på via Spiir med NemID. Med denne adgang henter Spiir på dine vegne poster automatisk fremover i en periode på 90 dage. Efter 90 dage skal du igen logge på din bank fra Spiir for at bekræfte, at vi fortsat har dit samtykke til at hente dine bankdata. Når det er tid til at du skal logge på din bank igen, sender vi en notifikation eller e-mail til dig 😊

Hvis du har vanskeligheder med at få tilføjet banken kan du kontakte os i support 😊