Hvordan tilføjer jeg Spar Nord Bank?

For at hente poster automatisk fra dine konti skal du sikre dig, at du har aktiveret mobilbank i din netbank.

Når det er gjort, kan du vælge banken i Spiir og logge på via Spiir med CPR-nummer som brugernavn og mobilbank-pinkode som kode. Med denne adgang henter Spiir på dine vegne poster automatisk fremover.

Sådan tilmelder du dig mobilbank:

1. Log på Spar Nords netbank
  2. Vælg menupunktet "Funktioner"
  3. Vælg "Min Mobilbank"
  4. Følg bankens vejledning for at oprette Mobilbank og pinkode