Hvordan tilføjer jeg Rønde Sparekasse?

For at hente poster automatisk fra dine konti skal du sikre dig, at du har aktiveret mobilbank. Du kan aktivere mobilbank både i din netbank eller ved at logge ind med NemID på bankens app. Når det er gjort, så kan du vælge banken i Spiir og logge på via Spiir med CPR-nr som brugernavn og mobilbank-pinkode som kode. Med denne adgang henter   Spiir på dine vegne poster automatisk fremover.

1. Log på netbank
  2. Vælg menupunktet “Aftaler”
  3. Tryk på “Mobilbank”
  4. Tryk på “Tilmeld”
  5. Følg bankens vejledning

Via bankens egen mobilbank: