Hvordan tilføjer jeg Sparekassen Kronjylland?

For at hente poster automatisk fra dine konti skal du sikre dig, at du har aktiveret mobilbank.

Du kan aktivere mobilbank både i din netbank eller ved at logge ind med NemID på bankens app. Når det er gjort, kan du vælge banken i Spiir og logge på med CPR-nummer som brugernavn og mobilbank-kode som kode. Med denne adgang henter Spiir på dine vegne poster automatisk fremover.

1. Log på netbank
  2. Vælg menupunktet “Aftaler”
  3. Klik på “Mobilbank”
  4. Følg bankens vejledning