Hvordan tilføjer jeg Sparekassen Kronjylland?

For at hente poster automatisk fra dine konti skal du sikre dig, at du har aktiveret mobilbank.

Du kan aktivere mobilbank både i din netbank eller ved at logge ind med NemID på bankens app. Når det er gjort, kan du vælge banken i Spiir og logge på med CPR-nummer som brugernavn og mobilbank-kode som kode. Med denne adgang henter Spiir på dine vegne poster automatisk fremover.

Sådan aktiverer du mobilbank:

Via bankens netbank:

1. Log på netbank
  2. Vælg menupunktet “Aftaler”
  3. Klik på “Mobilbank”
  4. Følg bankens vejledning

Via bankens egen app:

1. Åben bankens egen app
  2. Vælg “Tilmeld ny aftale”
  3. Log på med NemID
  4. Opret din pinkode

Pinkoden skal du bruge sammen med dit CPR-nummer i Spiir for at hente poster fra banken automatisk.

Vær opmærksom på:

• Vi arbejder på at implementere nye bank-integrationer, som følge af EU direktivet PSD2 (Payment Service Directive II). Det betyder, at du skal logge på din bank igen for at beholde en aktiv forbindelse mellem din bank og Spiir. Du vil også kunne opleve, at du fremover skal logge ind på en anden måde end du plejer. Vi beklager besværet. Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du har spørgsmål 😊

Hvis du har vanskeligheder med at få tilføjet banken kan du altid kontakte os i support 😊