Hvordan tilføjer jeg Sparekassen for Nr. Nebel og Omegn?

For at hente poster automatisk fra dine konti skal du sikre dig, at du har aktiveret mobilbank. Du kan aktivere mobilbank både i din netbank eller ved at logge ind med NemID på bankens app. Når det er gjort, så kan du vælge banken i Spiir og logge på via Spiir med CPR-nr som brugernavn og mobilbank-pinkode som kode. Med denne adgang henter   Spiir på dine vegne poster automatisk fremover.

Sådan gør du:

Via bankens netbank:

1. Log på netbank
  2. Vælg "Aftaler"
  3. Klik på "Mobilbank"
  4. Vælg "tilmeld Mobilbank til iPhone eller Android"
  5. Udfyld brugernavn, mobilnr. og vælg en 4 cifret adgangskode.

Via bankens egen app:

1. Åben bankens egen app
  2. Vælg “Tilmeld ny aftale”
  3. Indtast dine NemID oplysninger, Bruger-id og Adgangskode
  4. Angiv det bruger-id du ønsker, og en adgangskode på 4 cifre.