Hvordan tilføjer jeg Stadil Sparekasse?

Når du vælger Stadil Sparekasse vil du blive sendt videre til en login-side hvor du skal logge ind med dit MitID.

Når det er gjort henter Spiir på dine vegne poster automatisk fremover i en periode på 180 dage. Efter 180 dage skal du igen logge på din bank fra Spiir for at bekræfte, at vi fortsat har dit samtykke til at hente dine bankdata. Når det er tid til at du skal logge på din bank igen, sender vi en notifikation eller e-mail til dig 😊

Hvis du har vanskeligheder med at få tilføjet banken kan du kontakte os på support@spiir.dk.