Hvordan tilføjer jeg J.A.K. Andelskasse Østervrå?

For at hente poster automatisk fra dine konti skal du sikre dig, at du har aktiveret mobilbank. Du kan aktivere mobilbank ved at logge ind med NemID på bankens egen app. Når du aktiverer mobilbank skal du oprette en 4 cifret kode. Når det er gjort, så kan du vælge banken i Spiir og logge på via Spiir med CPR-nr som brugernavn og mobilbank-pinkode som kode. Med denne adgang henter   Spiir på dine vegne poster automatisk fremover.