Hvordan tilføjer jeg Sparekassen Vendsyssel?

For at hente poster automatisk fra dine konti skal du sikre dig, at du har aktiveret mobilbank i din netbank.

Du kan aktivere mobilbank ved at logge ind med NemID på bankens egen app. Når du aktiverer mobilbank skal du oprette en 4-cifret kode. Når det er gjort, kan du vælge banken i Spiir og logge på med dit CPR-nummer som brugernavn og den 4-cifret pinkode. Med denne adgang henter Spiir på dine vegne poster automatisk fremover.

3. Log på med NemID
  4. Angiv ny pinkode