Hvordan tilføjer jeg Svendborg Sparekasse?

For at hente poster automatisk fra dine konti skal du sikre dig, at du har aktiveret mobilbank i din netbank. Når det er gjort, så kan du vælge banken i Spiir og logge på via Spiir med CPR-nr som brugernavn og mobilbank-pinkode som kode. Med denne adgang henter   Spiir på dine vegne poster automatisk fremover.

Sådan gør du:

  1. Log på netbank
  2. Vælg i menupunktet "Min Mobilbank"
  3. Hav dit nem-id klar og tryk på ”næste”
  4. Skriv din nem-id adgangskode og fortsæt via ”godkend”
  5. Indtast og gentag din selvvalgte 4 cifrede pinkode 

Pinkoden kan du bruge sammen med dit CPR-nr i Spiir til at hente poster fra banken automatisk.

Hvis du har vanskeligheder med få tilføjet banken kan du kontakte os i support 😊

Stadig brug for hjælp? Kontakt os Kontakt os