Hvordan tilføjer jeg Jyske Bank?

For at hente poster automatisk fra dine konti skal du sikre dig, at du har aktiveret mobilbank i din netbank.

Når det er gjort, kan du vælge Jyske Bank i Spiir og logge på med dit CPR-nummer som brugernavn og mobilbank-pinkode som kode. Med denne adgang henter Spiir på dine vegne poster automatisk fremover.

Sådan aktiverer du mobilbank:

1. Log på Jyske Netbank
  2. Vælg “Tandhjulet”
  3. Vælg “Mobilbank"
  4. Følg Jyske Banks vejledning

Pinkoden skal du bruge sammen med dit CPR-nummer i Spiir til at hente poster fra banken automatisk.