Hvordan tjener Spiir penge?

Vi tjener penge på at udbyde ‘motoren’ bag bank-integrationerne i Spiir, som vi kalder Nordic API Gateway. Den har blandt andet hjulpet banker som Danske Bank og Jyske Bank med at lade deres kunder se konti på tværs af banker i hele Norden. Nordic API Gateway gør det muligt for dig som bruger at tilknytte dine konti til Spiir, så du nyde glæde af et fuldautomatisk værktøj til dine penge.
I Spiir appen vil vi i fremtiden have stort fokus på at optimere vores brugeres regninger med gode besparelser på alternativer til det eksisterende forbrug. Som Spiir bruger kommer du blandt andet til at kunne spare på regninger, såsom forsikring, fitness, streamingtjenester og din telefonregning. Som eksempel på dette tilbyder vi dig som Spiir-bruger på nuværende tidspunkt en 100% digital forsikring fra forsikringsselskabet Undo, der giver dig mulighed for at skræddersy en forsikring, der passer til dig og dit behov. Vi udvælger med nøje omhu vores partnere og tilbud i appen, så du som bruger får en reel værdi ved at have Spiir installeret på telefonen.
Vi har mange interessante idéer med Spiir. Men vigtigst af alt er, at vi giver dig en besparelse eller et bedre digitalt alternativ til eksempelvis regningen. Det er vigtigt at pointere, at vi ikke videregiver data i nogen former for tredjeparter uden dit samtykke.
Vi drømmer om at give vores brugere det fulde overblik over pengene og få mere rum i budgettet til det, du gerne vil bruge dine penge på gennem besparelser og belønninger for den måde, du spenderer dine pengesedler.