Hvordan tjener Spiir penge?

Lad os starte med det vigtigste først:

Vi sælger ikke dine data.

Vi tjener penge på at udbyde ‘motoren’ bag bank-integrationerne i Spiir, Mastercard OB Services. Den har blandt andet hjulpet banker som Danske Bank og Jyske Bank med at lade deres kunder se konti på tværs af banker i hele Norden. Mastercard OB Services gør det muligt for dig som bruger at tilknytte dine konti til Spiir, så du nyde glæde af et fuldautomatisk værktøj til dine penge. Læs mere her.

Vi drømmer om at give vores brugere det fulde overblik over pengene og få mere rum i budgettet til det, du gerne vil bruge dine penge på.