Hvordan tjener Spiir penge?

Lad os starte med det vigtigste:
Vi sælger ikke dine data.

Vi tjener penge på at udbyde ‘motoren’ bag bank-integrationerne i Spiir, som vi kalder Nordic API Gateway. Den har blandt andet hjulpet banker som Danske Bank og Jyske Bank med at lade deres kunder se konti på tværs af banker i hele Norden. Nordic API Gateway gør det muligt for dig som bruger at tilknytte dine konti til Spiir, så du nyde glæde af et fuldautomatisk værktøj til dine penge.

Vi tjener også penge på Treats – en feature i Spiir, der hjælper dig med at spare penge. Vi teamer op med udvalgte partnere, så du kan få unikke fordele og besparelser, der kan give dig mere luft i økonomien. Som eksempel på dette tilbyder vi dig som Spiir-bruger på nuværende tidspunkt en 100% digital forsikring fra forsikringsselskabet Undo, der giver dig mulighed for at skræddersy en forsikring, der passer til dig og dit behov. Vi udvælger med nøje omhu vores partnere og tilbud i appen, så du som bruger får en reel værdi ved at have Spiir installeret på telefonen.

Hvis du takker ja til en af vores Treats, får du altså et bedre alternativ til dine udgifter samtidig med, at vores samarbejdspartner, som får en ny kunde, betaler en lille procentdel til os.

Vi drømmer om at give vores brugere det fulde overblik over pengene og få mere rum i budgettet til det, du gerne vil bruge dine penge på gennem besparelser og belønninger for den måde, du bruger dine penge.