Hvordan sletter jeg et split?

I denne artikel:

Denne artikel beskriver hvordan du sletter et allerede oprettet split.

For at oprette et split, se Kan jeg splitte en post?.

App

1. Start med at finde den post, du har lavet et split på.
  2. Tryk derefter på den blå rediger-knap og vælg 'Split post'.
  3. Du kan derefter swipe til venstre på den del af posten, du gerne vil slette splitten på.
  4. Dit split er nu slettet og restbeløbet ændrer sig på den oprindelige post.

Web

Hvis man har lavet et split som man ikke ønsker alligevel, så kan man selvfølgelig slette/redigere det split. Dette gøres ved at man markerer en post på “Poster” siden, herefter popper der er en boks op i højre side af skærmen. Nederst i denne boks er der så en knap, hvor der står “Rediger split”, hvis man trykker på denne, så kan man igen se split-popup vinduet.