Hvordan sletter jeg en konto eller alle mine poster?

I denne artikel:

I Spiir kan du ikke slette poster enkeltvis, men det er muligt at ignorere enkelte poster, så de ikke indgår i dit overblik over din økonomi. Læs mere om det her: Kan jeg slette en post?

Hvis du ønsker at slette alle dine poster, er du nødt til at slette den konto, hvor posterne er.

Generelt anbefaler vi ikke at slette konti hvis du f.eks. skifter bank, fordi du vil miste dit historiske overblik. I stedet kan du nøjes med at markere den som 'Lukket' så den skjules fra kontolisten, mens alle poster forbliver i Spiir.

Ønsker du at slette din Spiir-bruger? Læs: Hvordan sletter jeg min bruger?

App

1. Tryk på 'Mere' i menuen og så "Banker"

2. Vælg din bank og efterfølgende den konto, du vil slette

3. Tryk på den blå rediger-knap og vælg 'Luk konto' – Din konto er nu lukket og nye poster vil ikke blive hentet. Gamle poster vil dog forblive i Spiir

4. Vil du slette kontoen helt? Tryk på den blå rediger-knap igen og vælg 'Slet konto'  – Kontoen og dine gamle poster er nu slettet

Web

1. Klik på 'Konti' i venstre side

2. Vælg den konto, du vil lukke

3. Klik 'Luk konto...' – Din konto er nu skjult fra kontooversigten og nye poster vil ikke blive indlæst. De gamle poster forbliver dog i Spiir

4. Vil du slette kontoen helt? Så skal du blot trykke på 'Slet konto...' – Kontoen og alle poster er nu slettet

5. Gentag punkt 2-4 for alle de konti, du ønsker at slette