Hvordan sletter jeg en konto eller alle mine poster?

I Spiir kan du ikke slette poster enkeltvis, men det er muligt at ignorere enkelte poster, så de ikke indgår i dit overblik over din økonomi. Læs mere om det her: kan jeg slette en post?

Hvis du ønsker at slette alle dine poster, er du nødt til at slette den konto, hvor posterne er.

Ønsker du at slette din Spiir-bruger? Læs: Hvordan sletter jeg min bruger?

I appen

1

Vælg 'Konti' i menuen

2

Tryk på den konto, du vil slette

3

Åbn menuen igen og vælg 'Luk konto' – Din konto er nu lukket og nye poster vil ikke blive hentet. Gamle poster vil dog forblive i Spiir.

4

Vil du slette kontoen helt? Åbn menuen og vælg 'Slet konto' – Kontoen og dine gamle poster er nu slettet

På web (mine.spiir)

1

Klik på 'Konti' i venstre side

2

Vælg den konto, du vil lukke

3

Klik 'Luk konto...' – Din konto er nu skjult fra kontooversigten og nye poster vil ikke blive indlæst. De gamle poster forbliver dog i Spiir.

4

Vil du slette kontoen helt? Så skal du blot trykke på 'Slet konto...' – Kontoen og alle poster er nu slettet

5

Gentag punkt 2-4 for alle de konti, du ønsker at slette

Er du Lån og Spar bruger? For at du kan slette dine konti hos os, skal du først afmelde dem i Lån & Spars netbank. Når du har afmeldt dem der, bliver de automatisk slettet hos os.