Hvordan tilføjer jeg Nordea?

Forsinkelse på poster: Vi oplever i øjeblikket at mange brugere oplever at der går 1-3 hverdage før poster kommer ind i Spiir via den daglige opdatering. Vi er ved at finde løsninger på problemet (opdateret 25. maj)

Når du tilføjer Nordea skal du første gang logge på med NemID. Dine NemID oplysninger bliver ikke gemt i Spiir. Når det er gjort vil Spiir automatisk dagligt hente poster fra Nordea på vegne af dig

Tilføj Nordea konti

1
Vælg Nordea i Spiir appen.
2
Du vil nu blive sendt til Nordea hvor du skal logge på med NemID og give tilladelse til at Spiir / Nordic API Gateway (det er navnet på vores system der snakker med bankerne) må få adgang til dine konti og poster.

Spiir vil nu hente din konto og poster.