Hvordan tilføjer jeg Nordea?

Når du tilføjer Nordea skal du første gang logge på med NemID. Dine NemID oplysninger bliver ikke gemt i Spiir. Når det er gjort vil Spiir automatisk dagligt hente poster fra Nordea på vegne af dig

I denne guide:

Tilføj Nordea konti

1
Vælg Nordea i Spiir appen.
2
Log på med NemID (kræver nøgle fra nøglekort eller NemIDs nøgleapp)

3
Spiir vil nu hente din konto og poster.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Så kontakt os på supporten 😊

Hvad betyder fejlen "Du har for mange registrerede enheder i din bank"?

Når Spiir logger ind bliver der registreret en ny "enhed" hos Nordea. Der er en begrænsning på hvor mange registrerede enheder så du kan løbe ind i denne fejl.

For at løse den skal du fjerne gamle enheder i din mobilbank:

• Åbn Nordeas mobilbank
  • Åbn menuen oppe i venstre hjørne
  • iOS: Vælg menupunktet "Anvend med Touch ID"
  • Android: Vælg menupunktet "Fingeraftryk"
  • Her kan du se en liste af registrerede enheder. Slet dem du ikke bruger