Hvordan tilføjer jeg Nordea?

Når du tilføjer Nordea skal du første gang logge på med NemID. Dine NemID oplysninger bliver ikke gemt i Spiir. Når det er gjort vil Spiir automatisk dagligt  hente poster fra Nordea på vegne af dig

I denne guide:

Tilføj Nordea konti

1
Vælg Nordea i Spiir appen.
2
Log på med NemID (kræver nøgle fra nøglekort eller NemIDs nøgleapp)

3
Spiir vil nu hente din konto og poster.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Så kontakt os på supporten 😊

Hvad betyder fejlen "Du har for mange registrerede enheder i din bank"?

Når Spiir logger ind bliver der registreret en ny "enhed" hos Nordea. Der er en begrænsning på hvor mange registrerede enheder så du kan løbe ind i denne fejl.

For at løse den skal du fjerne gamle enheder i din mobilbank:

• Åbn Nordeas mobilbank
  • Åbn menuen oppe i venstre hjørne
  • iOS: Vælg menupunktet "Anvend med Touch ID"
  • Android: Vælg menupunktet "Fingeraftryk"
  • Her kan du se en liste af registrerede enheder. Slet dem du ikke bruger

Særligt for brugere oprettet før 1. juli 2018:

Denne vejledning er ikke længere aktuel for nye brugere, da vi har skiftet over til en løsning der benytter NemID. Eksisterende Spiir brugere, der er oprettet før 1. juli 2018, og som har Nordea, skal følge denne vejledning i stedet.

Når du vil hente poster automatisk fra Nordea, skal du bruge dit CPR-nr og den en speciel 6 cifret pinkode som du kan oprette i Nordeas netbank.

Vigtigt: Du kan ikke få den 6 cifret pinkode via Nordeas Mobilbank-app. Du skal ind på Nordeas netbank. Enten via computer eller browser på smartphone eller iPad.

Du kan få hurtig hjælp til at finde eller ændre din pinkode med denne video:

Eller du kan læse dig frem til hvordan du gør her:

1

Log på Nordea netbank med NemID: https://www.nordea.dk (ikke konto-kik - VIGTIGT!)

2

Vælg menupunktet Mobil

3

Vælg så menupunktet Mobilbank ( menupunktet er ikke synligt med konto-kik)

4

Klik på linket "Bruger du andet end iPhone/iPad eller Android mobil" (nederst)

5
Tryk på "Skift Mobilbankkode", angiv din nye kode og klik "Godkend"

Nu har du oprettet eller ændret din pinkode. Den kan du bruge sammen med dit CPR-nr i Spiir til at hente poster fra Nordea automatisk.

Indtast den nye pinkode i Spiir og du er klar.

Hvis du har vanskeligheder med oprettelsen af mobilbank henviser vi til Nordea eller at du kontakter os på support@spiir.dk