Hvordan tilføjer jeg Nordea?

Når du tilføjer Nordea skal du første gang logge på med NemID. Dine NemID oplysninger bliver ikke gemt i Spiir. Når det er gjort vil Spiir automatisk dagligt hente poster fra Nordea på vegne af dig

Tilføj Nordea konti

1
Vælg Nordea i Spiir appen.
2
Du vil nu blive sendt til Nordea hvor du skal logge på med NemID og give tilladelse til at Spiir / Nordic API Gateway (det er navnet på vores system der snakker med bankerne) må få adgang til dine konti og poster.

Spiir vil nu hente din konto og poster.